ЗА НАС

ЕТ „Н.Алендарова“ – фабрика DIBSI е създадена през 1995 г. Стартирала като малко предприятие, днес фирмата се превръща в динамично развиваща се компания с модерно оборудване, широка гама хранителни продукти и дистрибуционна мрежа на територията на цялата страна. Фирмата е вече един от водещите производители на кетчуп, доматено пюре, лютеница, майонеза, rорчица, конфитюри и топинrи, които носят бълrарската традиция в създаването на рецептите и европеиските практики в производството на хранителни продукти.

Нашата философия е: Всяка инвестиция, която правим, всеки продукт, който създаваме, да са насочени към една цел- постигане на по-добро качество и обслужване, което е крачка към нашия успех и успеха на нашите партньори в бизнеса!

НАШИТЕ ПАЗАРИ

Нашата фирма е ангажирана с обслужване на пазара чрез поддържане и развитие на дълготрайни партньорства и доставка на широк спектър от продукти за потребителите в страната и чужбина. Когато развиваме пазара си за нас е изключително важно да работим с надеждни фирми, които да ни сътрудничат в предлагането на качествени и безопасни храни.

НАШЕТО ПРОИЗВОДСТВО И ДИСТРИБУЦИЯ

Продуктите ни са плод на дългогодишна традиция и опит в производството на такъв тип храни. Те се произвеждат от квалифициран персонал с модерни технологични ресурси – ново оборудване, машини, технологии.

От 2006 г. фирмата DIBSI откри втора производствена сграда, само за доматени продукти – построена и оборудвана съобразно изискванията на Европейските стандарти за качество и безопасност на храните. Фабриката разполага с 3 производствени цеха, склад за суровини и материали, склад готова продукция и автомобилен парк за осъществяване на дистрибуторската дейност.

НАШАТА ПОЛИТИКА

Авторитета на компанията се гради и поддържа от опитни специалисти и сътрудници във всички нива на дейност – от производствения до дистрибуторския сектор. Това ни прави сиrурни, че нашите усилия достигат до клиентите и те получават най-доброто, което им предлагаме – не само като краен продукт, но и като цялостно отношение, респект и уважение.

*Дибси дава изключителна възможност на ключовите си клиенти да получават продуктите си в предпочитани от тях опаковката и етикет. Това е един от стимулите в търговската ни политика, който се ползва с голям интерес у нас и навън;
*Дибси предлага възможността да произвежда под търговска марка на клиента, с желаното от него качество и дизаин;
*Дибси осигурява безплатен транспорт до клиента в рамките на страната;
*Дибси работи с най-качествените суровини от наши и международни доставчици;
*Дибси следи тенденциите и редовно пуска на пазара нови продукти.

Scroll to Top