За нас

Повече информация за нас

Фирмата е един от водещите български производители на кетчуп, лютеница, майонеза, горчица, конфитюри и сладка.

Нашата фирма е ангажирана с обслужване на пазара чрез поддържане и развитие на дълготрайни партньорства и доставка на широк спектър от продукти за потребителите в страната и чужбина. Когато развиваме пазара си за нас е изключително важно да работим с надеждни фирми, които да ни сътрудничат в предлагането на качествени и безопасни храни. С внедряването на стандартите за качество и безопасност на храните ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005, фирмата разшири кръга си от клиенти, които днес са над 600 в цялата страна.

Авторитета на компанията се гради и поддържа от опитни специалисти и сътрудници във всички нива на дейност – от производствения до дистрибуторския сектор. Това ни прави сигурни, че нашите усилия достигат до клиентите и те получават най-доброто, което им предлагаме - не само като краен продукт, но и като цялостно отношение, респект и уважение.

  • - «Дибси» дава изключителна възможност на ключовите си клиенти да получават продуктите си в предпочитани от тях опаковката и етикет. Това е един от стимулите в търговската ни политика, който се ползва с голям интерес у нас и навън;
  • - «Дибси» предлага възможността да произвежда под търговска марка на клиента, с желаното от него качество и дизайн.
  • - «Дибси» осигурява безплатен транспорт до клиента в рамките на страната;
  • - «Дибси» работи с най-качествените суровини от наши и международни доставчици;
  • - «Дибси» следи тенденциите и редовно пуска на пазара нови продукти.

 

Продуктите ни са плод на дългогодишна традиция и опит в производството на такъв тип храни. Те се произвеждат от квалифициран персонал с модерни технологични ресурси - ново оборудване, машини, технологии. Фирмата притежава три регистрирани търговски марки – “Дибси”, “Ниббо”и “Сиера”.

Сертификати